Meer weten?

Voor meer informatie, offertes, mogelijkheden en boekingen, stuur me een bericht!

Stuur een bericht

Aanbod

Babysignalen

De pedagogische kwaliteit van de medewerkers gaat omhoog met deze intensieve maar zeer op de praktijk gerichte training waarin de deelnemers naast een grote variatie in onderwerpen ook praktische tools krijgen voor ontwikkelingsgerichte en themagerichte activiteiten voor baby’s en het eigen functioneren evalueren aan de hand van zelfreflectie.

Baby- en kindergebaren

Tijdens deze training leren de medewerkers 50 gebaren en krijgen ze daarnaast veel praktische tips en voorbeelden over het toepassen van baby- en kindergebaren in de babygroep, dreumesgroep, peutergroep en verticale groep. Aan de orde komt hoe de Gebarenstemmethode voor kinderopvang een waardevolle aanvulling is op de specifieke pedagogische visie en het pedagogisch beleid van het kinderdagverblijf. We laten zien hoe de methode vanzelfsprekend in de bestaande manier van omgaan en communiceren met kinderen wordt opgenomen. Bovendien bespreken we op welke manier de Gebarenstemmethode voor kinderopvang gebruikt kan worden in combinatie met een VVE programma. (©gebarenstem)

Baby- en kindergebaren Coach

Met deze training tot Gebarenstem Coach Baby- en kindergebaren kan de pm-er medewerkers en stagiaires coachen in het werken met deze methode. Gericht op het beleid van de organisatie krijgt de pm-er tools om bij dagelijkse handelingen, thema’s en andere activiteiten gebaren structureel toe te passen. We zoeken de aansluiting met het VVE programma waarmee gewerkt wordt om hier middels ondersteunende gebaren een veel hoger rendement uit te halen. (©gebarenstem)

Coaching op de werkvloer

Is er behoefte aan praktische ondersteuning op de werkvloer? Als Pedagogisch Coach kom ik op de groep en kijk ik naar de interactie tussen medewerkers en kinderen. Ik attendeer medewerkers op voor-verbale signalen van baby’s en geef daar betekenis aan zodat de verzorging beter aansluit op de behoefte en beleving van elk kind.

Lezingen en workshops

Ik verzorg korte kennismakingsworkshops in onderwerpen op aanvraag, op evenementen, beurzen, congressen, studiedagen, tijdens teamvergaderingen enzovoorts. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Publicaties

Babysignalen

Babygebaren, kindergebaren, iedereen kan gebaren

Keuzedeel PWK - Werken met baby's

Wil je op de hoogte blijven van Gebarenstem en leuke Baby- en kindergebaren activiteiten?

Meld je aan voor de Gebarenstem nieuwsbrief!